1. Tervezés és Megvalósítás

Felmérjük cége igényeit és megvalósítjuk a komplett rendszert

Cafeteria rendszer tervezése során a legelső feladat a meglévő rendszer áttekintése.
Összehasonlítjuk a cégnél adott béren kívüli juttatásokat és Cafeteria elemeket a rendelkezésre álló forrásokkal.
Jelenlegi vagy az elérni kívánt bérkeretet figyelembe véve kialakítunk egy olyan juttatási rendszert, amivel csökkenthető a teljes juttatási keret költsége, ezzel együtt növelve a munkavállalói elégedettséget.

INGYENES FELMÉRÉS

2. Bevezetés és munkatársak oktatása

Nincs kényszer cafeteria.
Minden munkatárs a saját fogyasztási szokásához igazíthatja a juttatási csomagját.

Jelentősen növelhető az elkölthető nettó jövedelem, ha a munkatársak a saját fogyasztási szokásaikhoz igazítják a juttatási elemeket.
Hogyan juthat 40-60%-al kedvezményesebben ugyan ahhoz az árucikkhez vagy szolgáltatáshoz, mintha azt a nettó bérből vásárolta volna meg?

Nem kell elfogadóhelyet keresgélni. Egy kattintással, online szinte bárhol – szinte bármire fel tudja használni a CafeT-rend e-utalványait.

Két hónap alatt az összes dolgozó finomra fogja csiszolni a saját juttatási rendszerét, mert pontosan tudni fogják, hogyan járnak sokkal jobban.

Kisebb bérköltség, magasabb bér

3. Automata folyamatok

Tehermentesíti a bérrel foglalkozó kollégákat

Önkiszolgáló, automata rendszer biztosítja a gyors és pontos kiszolgálást. Nagy cég esetén is havi szinten 5 percet vesz igénybe a teljes juttatási rendszer üzemeltetése. Pár gombnyomás a rendelés, egyenleg feltöltés, számla kiegyenlítés.

Nem kell több terméket rendelni, üzemeltetni, címletezni, aláíratni, kiosztani, átvetetni, visszavenni.

“MACERAMENTES” FOLYMATOK

4. Garancia és felhasználhatóság

Lakáscafeteria – garanciavállalással, nincs elvesző juttatás, MasterCard biztonsággal

Lakáscafeteria bonyolult és adminisztrációi igényes juttatási forma. CafeT-rend garanciavállalása vonatkozik bármilyen ezzel kapcsolatos adóhatósági büntetésre. Cége kockázatvállalás nélkül vezetheti be dolgozói részére ezt a népszerű juttatási eszközt.

A CafeT-rend rendszer automatikusan gondoskodik arról, hogy a juttatás összege a felhasználási időn belül elköltésre kerüljön. Nincs lejárt, elveszett juttatás. Ezért nincs visszaváltás, hosszabbítás, többlet költség.

MasterCard és a banki szintű informatikai rendszer gondoskodik a teljes biztonságról és átláthatóságról.

KOCKÁZATMENTES MŰKÖDÉS